Kos Adası Paradise Plajı

Paradise Plajı Kos Adası
Paradise Plajı Kos Adası

Kos Adası Paradise Plajı

Paradise Plajına vardığınızda ve şezlongunuza rahatça yerleştiğinizde, bu plaja neden bu adın verildiğini anlayacaksınız! Paradise Plajı, adanın en popüler plajlarından biridir ve nedenini anlamak kolaydır! Kefalos Körfezi’nin tam ortasında, Kos adasından sadece 35 kilometrelik kısa bir yolculuk mesafesindedir. Plaj, yumuşak, kumlu turkuaz kıyılardan ve denize yaklaşık 40 metre kadar girdikten sonra hafifçe derinleşen sığ sulardan oluşmaktadır (deniz seviyesi yarım metredir).

Çocukların kumda oynamayı sevmesi şaşırtıcı değildir; bu nedenle Paradise Beach’in düzinelerce aileyi çekmesi de şaşırtıcı değildir! Plajda, kantin benzeri büyük bir restoran ve kafe barın yanı sıra çeşitli su sporları da dahil olmak üzere ihtiyacınız olabilecek her şey bulunmaktadır. Bu kadar popüler olması hiç de şaşırtıcı değil! Her gün yüzlerce plaj müdavimi ile dolup taşıyor ve hepsi de cennet gibi suların tadını sorunsuzca çıkarmak için orada.

Paradise Beach’in büyülü sualtı dünyasını deneyimlemeniz yeterli! Güneşin öptüğü denizde dans eden köpüklü baloncuklara dikkat edin. Bunlar, yüzeyin hemen altındaki eski bir volkanın kalıntıları tarafından yaratılmış bir doğa harikasıdır.




MARMARİS TİCARET ODASINA KAYITLI İŞLETME

Marmaris Ticaret Odası

TURSAB LİSANSLI ACENTE

Tursab

E-TİCARET BİLGİ FORMU

Etbis